GuidePedia

1
Advertisement

Pazar akşamları ekranlarda dizi boşluğu var. Genellikle kanallar o güne iddiasız ve eğlencelik yapımları koyuyorlar. Atv’de yayınlanan Kalp Hırsızı’nın yayından kalkmasından sonra ise ekranlar Star Tv’nin yeni dizisi Gönül İşleri’ne kaldı.

gönül işleri 
Gönül İşleri eğlence ve dramı aynı potada eriten bir yapım. İzlerken hem eğleniyor hem hüzünleniyorsunuz. Uzun zamandır ekranlardan uzak olan çok güçlü oyuncuları Sinem Kobal (Sevda) , Selam Ergeç (Saadet) ve Timuçin Esen (Yılmaz) kadrosunda barındıran bir dizi ayrıca.
İlk iki bölümü oldukça beğenilen dizinin üçüncü bölüm fragmanı yayınlandı.

gönül işleri-timuçin esen
Yeni bölümde Sevda Yılmaz’dan boşanmak istemektedir. Yılmaz ise boşanmaya yaklaşmamaktadır.
Sezai ile kızları arasındaki güç çatışmaları ise devam etmektedir. Özellikle Asrın tarafından dolandırılan Saadet’in ve Üniversite öğrencisi Sevda’nın babalarıyla yaşadıkları çatışma iyice belirginleşmiştir.

Sevda ile Bedir arasında doğacak yeni aşkın kıvılcımları parlamak üzeredir. Komiser Kemal ile Saadet arasında da hafif yakınlaşmalar başlamıştır.

gönül işleri-sinem kobal



İşte üçüncü bölüm fragmanı.


Yorum Gönder Blogger

  1. The first 3D welding kits - titanium coating | TITIAN ART
    These infiniti pro rainbow titanium flat iron 3D welding kits titanium trim are designed to make your welding tools lighter, more affordable microtouch titanium trim as seen on tv and titanium bracelet perform assemble and build kits. titanium astroneer

    YanıtlaSil

 
Yukarı