GuidePedia

0
Advertisement



Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluş sürecini anlatan TRT 1 in rekorlar kıracak olna Diriliş Ertuğrul fragmanı yayınlandı, Diriliş Ertuğrul yakında ekranlara gelecek.Bizim milletin tarih merakını ve tarihe olan ilgisini Muhteşem Süleyman Dizisinin ilk çıktığı zamanlarda gördük, her ne kadar bu dizi bir çok tarihçi tarafından ağır eleştirilerle adeta topa tutulsa da uzun bir süre seyirciyi ekrana bağladığını inkar etmek yanlış olur diye düşünüyorum.Yakında TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan DİRİLİŞ ERUĞRUL adlı dizi ile tarih hakkındıka tartışmaların ve konuşmaların artacağı görüşündeyim.TRT 1 de yayınlanacak olan Diriliş Ertuğrul adlı dizide Ertuğrul Gazi'yi Engin Altan Düzyatan canlandıracak. Başrolede yabancı kökenli bir güzel eşlik edecek.  
Diriliş Ertuğrul Dizisi Oyuncu Kadrasu :
TRT 1’in en iddialı yapımlarından birisi olan ve yapımını Tekden Film’in üstlendiği Diriliş-Ertuğrul dizisinde usta oyuncu Kaan Taşaner de yer alıyor. Dizide Ertuğrul Bey’in ağabeyi Gündoğdu rolünü canlandıracak olan Kaan Taşaner’e eşi Selcan Hatun rolünde ise Didem Balçın eşlik edecek. Dizi boyunca engin altan düzyatan’la (Ertuğrul Bey) iktidar için çetin bir mücadeleye girecek olan Kaan Taşaner’in bu yolda en büyük yardımcısı güce ve yetkiye tapan Didem Balçın (Selcan Hatun) olacak.
Kaan Taşaner ve Engin Altan Düzyatan arasında kıyasıya bir rekabet ve iktidar oyununa sahne olacak olan Diriliş-Ertuğrul dizisinin çekimlerine geçtiğimiz hafta başlandı. Dizide Kaan Taşaner, eşinin ihtirası ile Alp’lik arasında gelgitler yaşarken bolca entrika, güç oyunları ve ihtiras ilişkisine de şahit olacağız.


Yorum Gönder Blogger

 
Yukarı