GuidePedia

0
Advertisement

 Özcan Deniz’i tanımayan yoktur. Şarkıcı olarak başladığı sanat hayatını oyuncu olarak devam ettiren ve başarılı yapımlarda yer alan Özcan Deniz ilk olarak Seymen Ağa rolüyle kendini dizi dünyasına kabul ettirmiştir. Yayınlandığı yıllarda fırtınalar koparan Asmalı Konak dizisi çok konuşulmuş ve üzerine yüzlerce yazı yazılmıştır.

Özcan Deniz yeni dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün’de bir “Bey”i canlandırmaktadır. Seymen Ağa’dan Kahraman Bey’e giden yolda Özcan Deniz’in oyunculuğunun .
 
 Zaten dizinin yakaladığı başarı da bunu göstermektedir. Başrollerini Özcan Deniz, Hatice Şendil, Begüm Kütük ve Gürbey İleri’nin paylaştığı dizi Salı gecelerinin izlenme birincisi durumundadır.

Hatice Şendil güzelliğiyle, uzun süredir kayıp olan Begüm Kütük oyunculuğuyla dizinin en önemli artılarındandır. Dizide Özcan Deniz bir çiftlik sahibi ailenin lideri konumundadır.

Onlarca işçileri ve dönüm dönüm arazileri vardır. Fakat çocukları olmamaktadır. İlerleyen bölümlerde taşıyıcı annelik ve Özcan Deniz ile Hatice Şendil arasında başlaması muhtemel bir aşkı seyredebiliriz.


Yorum Gönder Blogger

 
Yukarı