GuidePedia

0
Advertisement

1- Dizi yayına başladığı zaman televizyonda bir “gençlik dizisi” boşluğu vardı. Med Cezir bir gençlik dizisi değil elbette. Fakat dizide Serenay Sarıkaya (Mira) , Çağatay Ulusoy (Yaman) gibi gençlerin çok sevdiği oyuncular var. Ana karakterler üniversite öğrencisi ve arkadaş çevreleriyle ilişkilerin dizide çok iyi işleniyor.



2- Senaryosu çok iyi. Yabancı bir diziden uyarlanan senaryo ayrıntılarda boğulmuyor. Çok hızlı akıyor. Gereksiz gizem ve sakız gibi uzatılan konular yok. Senaryo çok hızlı akıyor.

3-Dizideki karakterler gerçek. Zenginler çok zengin olan ve hayaller aleminde yaşayan kişiler olarak gösterilmiyor. Fakirler de aynı şekilde. Karakterler gerçek dünyaya yakın karakterler. Bahsettiğimiz gibi Med Cezir yabancı bir dizinin uyarlaması ama dizi yerlileşmiş ve Türk izleyicisinin seveceği bir hale getirilmiş.



4- Dizide çok sarsıcı unsurlar var. Diğer dizileri on dakika izleyerek çözebiliyorsunuz ama Med Cezir’de çok şaşırtıcı senaryo oyunları var. Beklediğiniz şeyler genelde çıkmıyor. Bu da seyircinin zihnini diri tutarak diziye bağlıyor.


5- Sosyal medya çok iyi kullanılıyor. Dizideki gençler Twitter, Facebook ve Blogları çok iyi kullanıyor. Bu da genç bir izleyici kitlesine sahip dizinin gençler arasında daha da çok sevilmesini sağlıyor.




Yorum Gönder Blogger

 
Yukarı