GuidePedia

0
Advertisement


Güzel oyuncu Sinem Kobal 14 Ağustos 1987 İstanbul doğumlu.  Aslan burcu mensubu olan Kobal şu an 27 yaşında . İnşaat mühendisi bir baba ve ev hanımı bir annenin çocuğu.  Ailesi Karadeniz’in çay tarlalarıyla ünlü ili Rize’ye bağlı Hemşin ilçesinden.

Sinem Kobal’ın pek bilinmeyen bir özelliği de çocukluk çağlarında bale ile ilgilenmiş olması. Belki de ilerde güzel bir oyuncu ve manken olması da balerinliğiyle alakalı.

Sinem Kobal denilince akla Selena dizisi ve Milli futbolcumuz Arda Turan geliyor. Uzun süre Arda Turan ile beraberlik yaşayan Kobal şu an Oyuncu İbrahim Çelikkol ile aşk yaşıyor.

Sinem Kobal çocukların ilgiyle takip ettiği sihir dizisi Selena ile ilk oyunculuk tecrübelerini yaşadı.  Daha sonra Küçük Sırlar ve Mor Menekşeler adlı pek başarılı olmayan yapımlarda rol aldı.
Şu an Gönül İşleri dizisinde ailenin küçük kızı Sevda rolünü oynuyor. Gönül İşleri’nde Sinem Kobal’ın oyunculuğunun iyice olgunlaştığını görüyoruz. Dizinin diğer güçlü oyuncuları karşısında aksamıyor ve senaryoyla beraber akıp gidiyor rolü.

Sevda, babası ve ablalarıyla ergenlik çatışmaları yaşayan bir üniversite öğrencisi. Zengin bir çocuğa aşık ama ilk önceliği maddiyat değil. İlerleyen bölümlerde ablası Servet’in sağ kolu Bedir ile bir aşk yaşaması muhtemel zaten.

Sevda gözü kara bir karakter. Lafını sözünü çekinmeden söylüyor. Sevdiği insana kavuşmak için risk alarak okulda kopya çekiyor mesela.Ayrıca duygusal bir yönü de var. Ailesiyle çatışmalar yaşamasına rağmen içten içe sımsıkı bir bağ ile bağlı babası ve ablalarına. 


Yorum Gönder Blogger

 
Yukarı