GuidePedia

0
Advertisement


1. Dizinin karakter oluşumları gayet sağlam. Her karakterin öncesi ve sonrası belli, hikayesi verilmiş. Küçük yardımcı oyuncular bile karakterlerine uygun ve hikayelerine göre hareket ediyorlar.

2. Oyunculuklar oldukça başarılı. Üstelik her oyuncu titizlikle seçilmiş olmalı çünkü onlar için çizilen karakterlere birebir uyum sağlıyorlar.

3. Dizinin komedi anlayışı, durum komedisi denilen teknik üzerinden devam ediyor. Binnur Kaya (Hüsne), Ayça Damgacı (Hatçik), Gamze Karaduman (Arife) gibi durum komedisinde oldukça yetenekli oyuncular bu tekniği çok güzel temsil ediyorlar.

4. Civan ve Yadigâr arasındaki hikâye zaman zaman uzayıp sıkıcı hale getirilse de, dizi senaryosu genel olarak piyasa işlerinden uzakta ve ayrıcalıklı bir yerde duruyor.

5. Hikâye, senaryo ve dizinin diğer çekim ayrıntıları izleyiciyi yormuyor. Rahat, sakin ve zevkle takip edilebiliyor.

6. Geleneklere bağlılık ve yöresel ayrıntılar içeriyor. İzleyici Antep ve Eğin ile ilgili ayrıntılara dizinin doğal akışında gerçekçilikle hâkim olabiliyor.


7. En önemlisi bizim insanlarımızın, toprağımızın hikâyesini anlatıyor. Dizideki tüm karakterler etrafımızda her an görebileceğimiz, izlerken tanıdık gelebilecek insanlar.


Yorum Gönder Blogger

 
Yukarı